Terug naar overzicht

Nieuwe winkelervaring Maxshopping.nl

Geplaatst op 19-07-2015
Nieuwe winkelervaring Maxshopping.nl

‘Het is tijd om de klanten van Maxshopping een gehele andere winkelervaring te laten beleven’ zegt eigenaar Jeroen van der Zwaard. Onder deze nieuwe winkelervaring vallen voornamelijk producten uit Scandinavië. Het hebben van meubels uit Scandinavië is al erg populair, maar het wordt ook steeds populairder. Om niet achter te blijven is er bij Maxshopping de Maxliving collectie ontstaan. In deze collectie vindt u alleen maar producten uit Scandinavië.

 

Het is niet zo gek dat de meubels uit Scandinavië hoog in het vaandel staat bij de Nederlanders, aangezien Scandinavisch design staat voor design meubels die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, onder natuurlijke materialen vallen veel hardhoutsoorten, gewone houtsoorten, maar ook plantaardige oliën en mineralen. Door het gebruik van natuurlijk materialen voor de producten van de meubels, geven deze meubels erg veel warmte aan uw interieur.

 

Niet alleen komen de natuurlijke materialen helemaal terug in ons interieur, ook het industrieel wonen komt helemaal terug. Hierom is de Maxliving collectie erg afwisselend, u vindt warme, sfeervolle producten die gemaakt zijn van duurzaam hout, maar u vindt ook producten die gemaakt zijn van metaal en chroom, deze producten hebben een industrieel tintje. Daarnaast worden alle meubels uit Scandenavië duurzaam gemaakt, wat natuurlijk goed is voor het milieu!

De collectie van Maxliving bestaat voornamelijk uit bedden, banken, fauteuils, kasten, tafels, etc. Mocht u al erg nieuwsgierig zijn en al bij de bedden aan het kijken, maar u kunt niets vinden? Wees niet betreurd, die komen vanzelf online! Aangezien wij de afgelopen periode al druk bezig zijn geweest om ons assortiment uit te breiden en het harde werk al loont, zijn we toch nog lang niet klaar en zullen wij in de komende periode nog heel wat producten toevoegen.

 

Hoe weet u nou welke producten behoren tot onze nieuwe collectie? Bij de productomschrijving van de Maxliving producten wordt vermeld dat dergelijke producten uit Scandinavië komen en een hoogwaardige kwaliteit hebben, op deze manier weet u altijd precies welke producten wel en welke producten niet behoren tot de Maxliving collectie.


Nu al nieuwsgierig naar onze nieuwe collectie? Laat u dan verrassen door de prachtige meubels uit Scandinavië. Voor alle producten kunt u een kijkje nemen op www.maxshopping.nl!

De producten uit de gehele collectie van Maxshopping.nl worden met zorg en specialisme voor u gemaakt en bij u thuisbezorgd, zodat er met recht kan worden gezegd dat de producten een hoogwaardige kwaliteit hebben.Succes zit in delen met soortgelijk denkenden