Terug naar overzicht

Maxshopping.nl lanceert een nieuw e-commerce platform

Geplaatst op 18-02-2015
Maxshopping.nl lanceert een nieuw e-commerce platform

In 2006 is Maxshopping.nl in eigen beheer begonnen met het online verkopen van bedden en matrassen. In de afgelopen jaren is het assortiment stevig uitgebouwd en worden de produkten niet alleen via Maxshopping.nl verkocht, maar ook via eigen specifieke produkt sites zoals Maxbedden.nl, Maxmeubels.nl, Maxverlichting.nl, Maxtuinmeubel.nl en Maxsanitair.nl en de grotere plaza’s.

 

"Het afgelopen jaar hebben we het e-commerce platform zodanig laten inrichten dat andere aanbieders en wederverkopers van consumentengoederen zich kunnen profileren op het platform. Op zich is dat niet iets nieuws, wel is het bijzonder dat die leveranciers ook direct het produkt geplaatst krijgen op de produktspecifieke online shop (Max shop) en daar desgewenst een andere prijsstructuur of aanbieding kunnen doen", aldus operationeel directeur Jeroen Boot.

Maxshopping.nl draagt vervolgens zorg voor de betaling, verzending, helpdesk en eventuele retourontvangst. Zij kan dit doen doordat ze gebruik maken van een eigen magazijn, bijbehorende koeriersdienst en helpdesk. In de afgelopen 9 jaar heeft Maxshopping.nl een eigen assortiment van ruim 4.000 produkten opgebouwd. De verwachting is dat door toetreding van externe dealers en retailers het aankomende half jaar de productrange met 6.000 producten uitgebreid zal worden.

 

Met gemiddeld 30.000 unieke bezoekers per maand, ruim 4.000 verschillende artikelen en een eigen voorraadhoudend magazijn is Maxshopping.nl een toonaangevende speler op het gebied van consumentengoederen voor wonen, slapen en tuin. “Wij zijn op de goede weg en zullen actief de markt bewerken om meerdere produkten en bijbehorende Max shops te openen. De aankomende weken zullen Maxhorloges, Maxtweewielers en Maxhulpmiddel gelanceerd worden. Uiteraard zijn ook hier dealers en retailers meer dan welkom. Daarnaast zal onder de naam Maxtuinmeubel.nl begin maart een fysieke showroom in Emmeloord worden geopend.", aldus oprichter Jeroen van der Zwaard.Succes zit in delen met soortgelijk denkenden