Terug naar overzicht

Maxshopping breidt haar platform verder uit met Parasolonline.nl

Geplaatst op 19-03-2015
Maxshopping breidt haar platform verder uit met Parasolonline.nl

De lente begint morgen en dat wil vaak zeggen dat het zachtere weer er weer aankomt en het tijd is om weer in de tuin te zitten, voordat de lente zou aanbreken, was het doel om Maxtuinmeubel gelanceerd te hebben, dat is gelukt! Afgelopen januari is deze website in de lucht gegaan en daar zijn we erg trots op! Om het assortiment zo geavanceerd mogelijk te houden is afgelopen februari de website Parasolonline gelanceerd, deze website bevat een groot assortiment aan verschillende soorten en maten parasols. Zo bevat het assortiment niet alleen ronde, vierkante en rechthoekige parasols, maar ook parasols voor op het balkon, voor in de horeca of voor op het strand!

 

Het doel van Maxshopping is altijd al geweest om voor iedereen leuke producten te hebben, dus niet alleen producten geschikt voor grotere ruimten, zoals de ronde of vierkante parasol, maar ook voor de wat kleinere ruimten, zoals de parasols voor op het balkon.

 

Maxshopping heeft niet alleen als doel om voor iedereen passende producten te leveren, een groot doel is ook om in de maand maart een fysieke winkel te openen in Emmeloord. In deze winkel worden gehele sets aan tuinmeubelen, maar ook barbecues en veel verschillende parasols aangeboden.

 

Zowel op de sites van Maxshopping als in de fysieke winkel in Emmeloord is een ruim aanbod verkrijgbaar en zowel op de site als in de winkel wordt de laagste prijsgarantie aangeboden. Kunt u nou niet wachten op de winkel? Neem dan snel een kijkje op een van de websites (of natuurlijk allemaal)!Succes zit in delen met soortgelijk denkenden