Terug naar overzicht

Jeroen & Jeroen

Geplaatst op 29-09-2015
Jeroen & Jeroen

Dagelijks horen we op de radio dat Jeroen en Jeroen op een simpele wijze jou laten bellen, al dan niet met een nieuwe telefoon. In onze beleving zijn Jeroen en Jeroen fictieve personen die door de creatieve gedachtegang van een marketing & reclame bureau tot leven zijn gekomen. De boodschap die zij verkondigen is meer dan helder: “Zij gaan tot het uiterste voor jou!”.

 

Tot mijn verbazing blijken beide heren helemaal geen fictieve personen te zijn, maar zijn zij daadwerkelijk betrokken bij het bedrijf. U zult zich vast afvragen waarom wij ik dit schrijf. Simpel….bij Maxshopping.nl hebben we ook een Jeroen en Jeroen. En ook deze heren zijn dagelijks direct betrokken bij de voortgang van het bedrijf. Ook zij zijn de oprichters van alle online shops, ook zij nemen dagelijks de telefoon op, ook zij weten hoe het logistiek verloopt en ook zij zitten af en toe met de handen in het haar. De afgelopen maanden waren voor Maxshopping.nl meer dan hectisch. Uitbreiding van het assortiment (www.maxsanitair.nl, www.maxhulpmiddel.nl, www.maxgereedschap.nl), verandering van logistieke partners en met klap op de vuurpijl ook nog eens een lange vakantieperiode waarin de leveranciers uit Frankrijk, Belgie en Denemarken de fabriek hebben dichtgegooid.

 

Je zult begrijpen dat Jeroen en Jeroen de afgelopen weken de handen extra uit de mouwen hebben moeten steken. De helpdesk heeft overuren gemaakt, de magazijn medewerkers hebben een extra stap gezet en de leveranciers zagen op tijd in dat de fabrieken weer vol gas moesten draaien. Het lijkt achteraf gezien allemaal zo simpel, maar geloof mij……..Jeroen heeft Jeroen heel wat keren gebeld. Het credo van de Telecom collega’s kunnen wij dan ook volmondig omarmen: Wij gaan tot het uiterste voor jou!”.Succes zit in delen met soortgelijk denkenden