Terug naar overzicht

Een nieuwe uitdaging!

Geplaatst op 27-08-2015
Een nieuwe uitdaging!

Voorbereidingen

Na het idee om een showroom te openen, gingen de voorbereidingen redelijk snel. Het belangrijkste was natuurlijk om onderzoek te doen of mensen behoefte hadden aan een fysieke winkel, dit was zeker het geval, maar na het onderzoek was het natuurlijk een uitdaging om een geschikte plek te zoeken en ik kan u vertellen dat een geschikte locatie vinden zeker is gelukt! De geschikte locatie is het terrein aan de Marknesserweg 1c in Emmeloord geworden en op deze locatie is dan ook sinds kort de fysieke winkel Maxtuinmeubel te vinden. Niet alleen is hier de fysieke winkel gevestigd, ook het hoofdkantoor waar per dag vele producten over de online toonbank gaan is hier gevestigd.

 

Producten en bestelwijze

Op dit terrein stonden kassen van het voormalige tuincentrum Lassche, deze kassen zijn omgetoverd tot een showroom vol met tuinmeubelen. In deze showroom kunnen klanten op hun gemak rond kijken. De showroom geeft een beeld weer van de online webwinkel en in de showroom staan tuinsets, loungesets, diningsets, parasols en andere accessoires voor in de tuin.

Mochten klanten iets hebben gezien wat ze graag willen kopen, kunnen ze dat bij de werknemer in de showroom online laten bestellen en wordt het vervolgens binnen drie dagen thuis afgeleverd. Het voordeel hiervan is dat klanten zich dus niet druk hoeven te maken over het vervoer van deze soms zware tuinmeubelen richting huis.

 

Nieuwe manier van winkelen

Het is een nieuwe manier van winkelen stellen eigenaren Jeroen van der Zwaard en Jeroen Boot. Zo zei Van der Zwaard: “Bij de aanschaf van een tuinset vinden veel mensen het prettig om het product even in het echt te zien. Hoe ziet het eruit, hoe voelt het materiaal, past het wel in de tuin. Het zien en aanraken van de tuinmeubelen kan nu in de showroom aan de Marknesserweg. Eenmaal gekozen, regelen wij dat het product snel afgeleverd wordt. Geen rompslomp en gedoe.” Het gemak van de klant staat dus zeker voorop in de showroom, maar ook op de online webshops.

 

“De combinatie tussen online winkelen en een fysieke winkel bevalt veel klanten”, merkt Van der Zwaard. “Het is uniek in Nederland en gemakkelijk, laagdrempelig en goedkoop.”

 

Over Maxtuinmeubel

Maxtuinmeubel, zowel de fysieke showroom als de online webshop is een initiatief van Maxshopping BV, een online warenhuis voor alle producten in en om uw huis. In het assortiment zitten bedden, kasten, tafels, stoelen, tweewielers, verlichting en nog veel meer. Het is een echte aanrader om eens in de showroom een kijkje te nemen, maar ook zeker om eens een kijkje te nemen op de online webshops!

 

De openingstijden van de showroom van Maxtuinmeubel zijn als volgt:


Maandag: 13:00 - 17.30
Dinsdag: 09:00 - 17.30
Woensdag: 09:00 - 17.30
Donderdag: 09:00 - 17.30
Vrijdag: 09:00 - 17.30
Zaterdag: 10:00 - 17.00Succes zit in delen met soortgelijk denkenden